سلام سلام شبتون بخير اميدوارم حالتون خوب باشه
تو این پست قراره راجب نحوه مطالعه درس شیمی باهاتون صبحت کنم .
شیمی جزو اون دسته از درس هایی هست که دانش اموزا به چندین دسته تقسیم میشن دسته ای که خیلی قوی هستن دسته ای که متوسط هستن و دسته ای که ضعیف هستن و دسته ای که تو مفاهیم قوی یا ضعیف هستن و یا کسانی که در محاسبات قوی یا ضعیف هستن .
خب ابتدا اشنا بشيم با درس شيمي اينكه شيمي از سه بخش مفاهيم ؛ محاسبات ؛ و حفظيات
براي مشاهده ادامه مطالب بر روي ادامه مطلب كليك كنيد.
سلام سلام شبتون بخير اميدوارم حالتون خوب باشه
تو این پست قراره راجب نحوه مطالعه درس شیمی باهاتون صبحت کنم .
شیمی جزو اون دسته از درس هایی هست که دانش اموزا به چندین دسته تقسیم میشن دسته ای که خیلی قوی هستن دسته ای که متوسط هستن و دسته ای که ضعیف هستن و دسته ای که تو مفاهیم قوی یا ضعیف هستن و یا کسانی که در محاسبات قوی یا ضعیف هستن .
خب ابتدا اشنا بشيم با درس شيمي اينكه شيمي از سه بخش مفاهيم ؛ محاسبات ؛ و حفظيات.
براي بخش حفظيات بايد از متن كتاب درسي و يا جزوه دبير خودتون ميتونيد استفاده كنيد فقء بايد به اين موضوع خيلي توجه داشته باشيد كه متن كتاب درسي را بايد كامل كامل و با دقت فراوان مطالعه كنيد و از شكل كتاب و نمودار ها حتي تمرينات كتاب قافل نمونيد زيرا از اين بخش ها در ازمون ها و كنكور هم امكان طرح شدن سوال وجود دارد.
براي فراموش نكردن مطالب حفظي بهترين روش خلاصه نويسي و مرور مي باشد كه شما بطور متناوب كه انجام بديد قطعا به نتيجه خواهيد رسيد.
در بخش مفاهيم بايد به نكات مهم و كليدي توجه كنيد و قدرت اينو داشته باشيد كه مطالب رو از هم تفكيك كنيد مثل فصل الي ها.
و مهم ترين قسمت شيمي كه شايد مشكل خيلي از دانش اموزا هم باشه مسائل و محاسبات باشه.
خب براي اين قسمت شما بايد ابتدا مفهوم اون مبحث را بلد باشيم و مواجه با فرمول ها بايد توانايي اين را داشته باشيد بتونيد فورمول ها را از هم تفكيك كنيد و به خوبي واحد ها و يكاي اون فرمول رو تشخيص بديد.
يادتون باشه دروسي مثل شيمي و فيزيك معادلات جبري نيستند كه شما تنها با عدد قرار دادن بتونيد به جواب برسيد بايد در ابتدا اصل موضوع رو دريافت كنيد و خودتون تجزيه و تحليل كنيد.
منتظر نظراي خوبتون هستم
درباره این سایت